Brandwork Design & Communication
Vallgatan 21
SE 411 16 Göteborg
+46 31 13 45 13
kontakt@brandwork.se

Vi hjälper varumärken att hitta sitt syfte och designar upplevelserna som definierar dem. Vår agila process möjliggör innovation och hjälper varumärken att växa i en allt mer snabbrörlig värld. Från vår studio i Göteborg arbetar vi med kunder runt hörnet och över hela världen.

Vid frågor, kontakta gärna:

Dan PerssonStrategy Director+46 704 91 81 28
dan@brandwork.se

Viktor EhrenbergStrategy & Creative Director+46 707 99 86 99
viktor@brandwork.se

Agil varumärkesutveckling

Vi tror på att få saker gjorda. Vi hjälper våra kunder att komma igång snabbt, utan att tappa bort helhetsperspektivet. Ett iterativt arbetssätt, snabba sprintar och självstyrande team snarare än oändliga vattenfall och overhead. Vårt mål är att ge dig snabba resultat och en robust strategi som utvecklas över tid.

En strategisk partner

Våra kunder är världsledare, svenska utmanare och små start-ups. Som strategisk partner hjälper vi dem att förvandla sitt varumärke, öka förändringstakten eller skapa något från grunden.

Nära samarbete

Riktigt starka varumärken byggs genom nära samarbete, stort engagemang och en transparent process. Tillsammans skapar vi riktigt bra lösningar.

Vi ser varumärkesutveckling som en ständigt pågående agil process. Det är ett sätt att vara snabbare ut på marknaden, få riktig feedback så fort som möjligt och hålla jämna steg med accelererande förändring.

Brandwork grundades 2005. Vi är ett snabbrörligt team av specialister med bred erfarenhet. Tillsammans med vårt nätverk av skickliga samarbetspartners levererar vi varumärkesinnovation till kunder i Europa, Kina och USA.

Agnes WicktorCopywriter

Andreas VolmbergStrategy Director

Dan PerssonStrategy Director

Emelie SelbergStrategic Copywriter

Gudbjörn Már ValgeirssonDesign Director

Karin EhrenbergDesign Director

Magnus WelanderDesign Director

Maja TörnquistStrategic Project Manager

Olof LindbergCopywriter

Robert OdéenJunior strategist

Viktor EhrenbergStrategy & Creative Director